2018. március 18., vasárnap
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
Intelligens épületek

Társaságunk a 2016. évtől a United Technology Alliance kiemelt partnereként vállalja intelligens épületvezérlési rendszerek tervezését és kivitelezését, melynek keretében jelenlegi ügyfeleink részére olyan modern, kényelmes és költséghatékony megoldást kínálunk, amivel az üzemeltetési költségek csökkenthetők, az általakítások ideje lecsökken, a bérlők komfortérzete pedig növekszik.

Az AMiT és ENIKA vállalatok által gyártott komplett épület automatizálási termékek ipari minőségűek, a legkisebbtől a legösszetettebb projektek kialakíthatók belőlük, ráadásul hasonló kategóriában az áruk igazán kedvező is. A vezetékes RS485 buszos kommunikáció mellett 868 Mhz-es, titkosított vezetéknélküli kommunikációval működnek, így már meglévő épületekben is használhatóak - akár a meglévő rendszer bővítésével. Az elérhető és leggyakrabban keresett funkciók:

  • Világítás és árnyékolás vezérlés
  • Hőmérséklet, fényerő, páratartalom mérés
  • Jelenlét és mozgás érzékelés
  • Hűtés-fűtés vezérlés és szabályozás
  • Szabadon programozható kontrollerek
  • Távirányítók és távoli IP elérés
  • Központi gateway-el bármilyen időzítési vagy programozható esemény

A teljes termékcsalád kompatibilis az ABB Electro Praga szerelvény családjával, így valamennyi eszközhöz válaszhatóak színben és formában összeillő passzív szerelvény is.

Amennyiben Önök irodaházak, raktárak vagy ipari létesítmények üzemeltetésével foglalkoznak, akkor keressenek minket ingyenes felmérésért és költségcsökkentést célzó árajánlatért. Generálkivitelezők, tervezők részére pedig ingyenes és személyre szabott bemutatót tartunk, ahol lehetőség van kipróbálni a rendszerek előnyeit.