2018. március 18., vasárnap
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
GPS személyvédelem

A GPS személyfelügyeleti szolgáltatásainkat magán és vállalati célra egyaránt ajánljuk előfizetőinknek. Mindkét esetben országos lefedettséggel rendelkező helymeghatározó és távfelügyeleti rendszerünk képes a kézen vagy zsebben hordható eszköz pozíciójának meghatározására, valamint segélyhívások azonnal elküldésére és ezáltal diszpécsereink azonnali beavatkozási lehetőséget kapnak.

Vállalatok / vállalkozók részére: Bizonyos szakmákban és veszélyes területeken szükség lehet a munkavégzés során olyan automatikus védelemre, mely baleset vagy akár támadás esetén képes a gyors jelzésre, valamint a pozíció pontos meghatározására is. A gyors információáramlás és intézkedés életeket menthet, így ezeken a területeken biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. Ilyen területek lehetnek pl. az alábbiak: erdészeti területen, magas helyen dolgozók, biztonsági őrséget ellátók, kutatók, üzletkötők, pénzt vagy értéket szállítók.

Magánszemélyek részére: sajnálatos tény, de adódhat olyan élethelyzet, amikor szeretteink mozgástere koruknak vagy valamely betegségnek köszönhetően korlátozódik és fennáll a lehetősége, hogy eltévednek, esetleg előre nem várt élethelyzetbe kerülnek. Különösen jó megoldás lehet kiránduló vagy turista csoportok, sportolók, gyermekek vagy fiatalok, de akár kutyák vagy macskák folyamatos felügyeletére is.