2018. március 18., vasárnap
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
Világújdonság az IntelliAlarm új átjelző eszköze
2016. szeptember 07. szerda, 19:57
PDF Nyomtatás E-mail

A közelgő SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállításon mutatjuk be legújabb fejlesztésű moduláris átjelző készülékünket, mely a világon elsőként a vezetékes és mobil IP átjelzési útvonalak mellett teljes körűen támogatja a 868 Mhz-es LoRaWAN protkollt használó adattovábbítást is.

Új átjelző berendezésünkről és professzionális tűzátjelző szolgáltatásunkról további információkat kaphat, ha meglátogat minket a SecuriForum kiállításon a Lurdy Házban szeptember 15-16. között az N3 standon.

Közel 2 éves fejlesztési időszak zárul le az UniAlarm Fire IP 9100 bemutatásával, melyet az IntelliAlarm Zrt. közreműködésével a United Technology Alliance készített. Az új eszköz érdekessége, hogy a szakmai igénylista kialakításakor fő szempont a szabványoknak és magas kockázatú jelzésátviteli előírásoknak történő megfelelés volt.

Az UniAlarm Fire IP 9100 központi egysége egy 700 Mhz-es ARM processzor, mely 512 MB RAM-al és 4 GB eMMC flash memóriával működik együtt. A modulon egy teljes értékű Linux operációs rendszer fut, melyhez az adatátviteli és vezérlési szoftverek mind saját fejlesztésűek.

Az eszköz legfontosabb erőssége, hogy összesen 4 különböző, párhuzamosan használható átviteli útvonalat támogat: a vezetékes IP kapcsolat mellé beépítésre került egy dual SIM-es GPRS modem, valamint egy LoRaWAN 868 Mhz-es átviteli egység is. Így összesen 1 vezetékes és 3 vezeték nélküli jelzés továbbítási útvonal áll rendelkezésre.

Egy modern és biztonságos átjelző eszköz még nem elegendő a professzionális átjelzési megoldáshoz, mind a központi jelzés-disztribúciós rendszernek, mind pedig a diszpécser szolgálatnak magas szinten működőnek kell lennie. Az IntelliAlarm Zrt. kifejezetten a magas biztonságú tűzátjelzési szolgáltatások területén jár élen, a piacon szokásos szolgáltatást a következő elemekkel egészítve ki:

  • Az átjelző eszközt és mobil átviteli utakat egyaránt az IntelliAlarm Zrt. biztosítja, melynek keretében garantálja, hogy ügyfelei átjelző eszköze mindenkor megfelel a hatályos OTSZ-nek is (OTSZ garancia).
  • A szolgáltatás integrált eleme a beépített akkumulátor időszakos cseréje – a piacon szinte egyedülálló módon ez is része a szolgáltatás alapárának.
  • UniAlarm Dispatcher központi jelzés-disztribúciós rendszerünk intelligens módon analizálja a beérkező jelzéseket típus, időpont és egyéb paraméterek alapján, melyből akár előre tud következtetni bizonyos hibákra és eltérésekre.
  • A tűzjelzések továbbítása, valamint a félévente elvárt személyes karbantartás a Katasztrófavédelem által elvártan, a vonatkozó TvMI szerint történik.
  • Opcionálisan lehetőség van bizonyos riasztások (pl. tűz) SMS-ben vagy hang üzenetben történő továbbítására is.