2018. március 18., vasárnap
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
Hőkamerákat adományozott a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság részére az IntelliAlarm
2014. szeptember 26. péntek, 15:16

Két Dräger Talisman Elit típusú hőkamerát adott át szeptember 10-én a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság részére Schütz Péter az IntelliAlarm Tűz és Riasztás Átjelző Zrt. vezérigazgatója. A hőkamerákat Palotai Zs. Gábor tűzoltó ezredes, az FKI szakmai igazgató-helyettese vette át.

A két kamera már régi-új eszköz az Igazgatóságnál, hiszen már egy ideje használják őket a IX., illetve a XIII. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságok tűzoltói. A hőkamerák korábban csak használatra voltak kihelyezve a tűzoltóságokra, míg most az FKI tulajdonába kerültek.

Schütz Péter az átadón elmondta, hogy célja, hogy az IntelliAlarm Zrt. folyamatosan együtt tudjon működni a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatósággal és hosszú távon is fennmaradjon a fennálló jó szakmai kapcsolat. Ezzel összhangban a Zrt. vezérigazgatója örömét fejezte ki, hogy az átadott hőkamerákkal segíteni tudják az FKI munkáját.

Schütz Péter vezérigazgató az átadón elmondta, hogy az IntelliAlarm célja, hogy a tűzátjelzési szolgáltatás magas szintű biztosítása mellett folyamatosan együtt tudjon működni a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatósággal és hosszú távon is fennmaradjon a fennálló jó szakmai kapcsolat. „Ennek egyik eleme, hogy támogatni kívánjuk a tűzmegelőzést, valamint minden eszközzel segíteni kívánjuk a tűzoltóságok munkáját.” – tette hozzá a vezérigazgató.

Az adományozás aláírását követően a szakmai igazgató-helyettes megköszönte a mára már nélkülözhetetlen szakfelszereléseket, majd röviden ismertette azok felhasználási területét. Az ezredes elmondta, hogy a hőkamerák értékes tájékozódási eszközök olyan esetekben, amikor a tűz, a füst vagy a sötétség miatt rosszak a látási viszonyok, mivel a kamerák segítségével könnyen megtalálhatóak az emberek a füsttel telített lakásban, és akár több méter távolságból is meg lehet állapítani a tűz pontos fészkét. Az ezredes hozzátette, hogy a hőkamerák segítségével ma már számos feladat nagyobb hatékonysággal teljesíthető, így nagyobb biztonságban dolgozhatnak a tűzoltók a legveszélyesebb területeken is.