2018. március 18., vasárnap
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
Küldetésünk

Az IntelliAlarm Zrt. elkötelezett a biztonságtechnikai szolgáltatások publikus vagy privát IP hálózatokon történő nyújtásában. A cég IntelliAlarm Fire IP szolgáltatása a tűzátjelzési feladatokra kínál megoldást hatóságilag közvetlen tűzoltósági átjelzésre kötelezett vagy normál 24 órás távfelügyeletre kötelezett ügyfeleink részére egyaránt.

A szolgáltatások megvalósítása a modern kor legújabb elektronikai vívmányai segítségével történjen, kihasználva a távközlési piac rugalmasságát és hozzáadott értékteremtő képességét.

Minden szolgáltatásban legyenek hasznosítva olyan kiemelkedő szoftveres automatizmusok vagy mesterséges intelligencia modulok, amik a viselkedési-, kép-, hang-, és egyéb információkat folyamatosan elemezve képes a diszpécserek részére különböző ajánlásokat tenni a történések elemzésében, valamint a javasolt intézkedések kapcsán. Ezekkel a módszerekkel bármilyen felügyelt rendszer biztonsága jelentősen növelhető.

Küldetésünk az alapvető biztonságtechnikai szolgáltatások kiegészítése olyan kényelmi vagy többlet szolgáltatásokkal, amelyek az ügyfelek számára a valós idejű információhoz jutáson felül különböző konfigurációs lehetőségeket is biztosítanak. Mindez olyan univerzális és flexibilis platformon valósul meg, ami az előfizetők részére transzparens információkat és a megrendeléstől a számlafizetésig automatizált és elektronizált ügyfélkezelési modellt kínál.