2018. március 18., vasárnap
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
Cégtörténet

Az IntelliAlarm Zrt. három tulajdonosa a nemzetközi biztonságtechnikai és távközlési/informormatikai piacon több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik. Megalakulásakor a cég elsődlegesen a tűz- és riasztás átjelzési szolgáltatások nyújtásában kívánt piacvezető szerepet kialakítani, melyhez ázsiai kockázati befektetők biztosították a financiális hátteret. A cég pozitív indulása után a jelenlegi többségi tulajdonos visszavásárolta üzletrészét a kockázati befektetőtől, így a társaság 100%-ban magyar tulajdonban van.

 
Műszaki háttér

Vállalatunk központi telematikai infrastruktúráját partnerünk hálózata biztosítja: mint RIPE Local Internet Registry az IP hálózatok menedzselésének teljes tárháza áll rendelkezésünkre, klimatizált és redundáns tápellátással rendelkező géptermünkben biztosítható az üzemszünet nélküli, biztonságos működés.

 
Küldetésünk

Az IntelliAlarm Zrt. elkötelezett a biztonságtechnikai szolgáltatások publikus vagy privát IP hálózatokon történő nyújtásában. A cég IntelliAlarm Fire IP szolgáltatása a tűzátjelzési feladatokra kínál megoldást hatóságilag közvetlen tűzoltósági átjelzésre kötelezett vagy normál 24 órás távfelügyeletre kötelezett ügyfeleink részére egyaránt.

 
Minőség- és biztonságpolitika

Az IntelliAlarm Zrt. vezetősége a működése minden területén a minőség alapú szemléletet, az ügyfél és saját adatok védelmét, és az érdekelt felek elvárásainak való megfelelést meghatározó elemként kezeli. Mindezért a biztonsági rendszer szolgáltatásaiban a minőségügy oldaláról az MSZ EN ISO 9001:2009, és az információbiztonság oldaláról az MSZ ISO/IEC 27001:2006 szabványok követelményeit kielégítő – minőségirányítási és információbiztonsági irányítási rendszereket magába foglaló – integrált menedzsmentrendszert épített ki, folyamatosan működteti és fejleszti.